Szenvedéllyel minden percben

Folyamatos jelenlét 5 kontinens több, mint 90 országában, 5 millió eladott óra évente, multibrand know-how. Ezek azok a számok és tények amelyekkel jellemezni lehet nemzetközi helyzetünket az óraipar vezető, stratégiai szereplői között. Ügyfeleink millió tapasztalhatták meg kiváló ár/érték arányt képviselő termékeink előnyeit, élvezhették a széleskörű alkatrészellátásunk nyújtotta biztonságot és tapasztalhatták szakembereink felkészültségét a világ minden pontján.

Múltunk

Nemzetközi jelenlét

Kereskedelmi központunk Barcelonában található, Spanyolországban létrehoztunk egy speciális, aranyórák gyártásával foglalkozó központot, high-tech gyártókapacitással rendelkezünk Svájcban, leányvállalataink Franciaországban, Németországban, Olaszországban, a Benelux államokban, Svájcban, Chilében, Cseh Köztársaságban és Szlovákiában működnek

Nemzetközi jelenlét

Előre és tovább

A folyamatosan változó trendek, technológiai újdonságok megjelenése és fejlődése folyamatosan arra késztet minket is, hogy kihasználva a széles nemzetközi piaci ismereteinket folyamatosan megújítsuk a Festina pallettáján szereplő modelleket, legyen szó klasszikus, trendi, divatos vagy műszaki csúcskategóriás órákról.

close

Wishlist