Szállítási és kezelési költségek

Kizárólag Magyarország területén belüli szállítási címre vállalunk kiszállítást, amely minden esetben DÍJMENTES!

Célunk, hogy a lehető leggyorsabban eljuttassuk hozzád a megrendelt terméket.

A vásárlási folyamat sikeres lezárása után munkaidőn belül (16:00 óráig) még aznap összekészítjük számodra a megrendelt terméket, amelyet a következő munkanapon már igyekszünk is átadni a GLS-nek.

A várható szállítási idő így 2-3 munkanap.

Az év végi ünnepek esetén kérünk téged, hogy legkésőbb december 18-n 14:00 óráig küld el megrendelésed, hogy az december 24-ig biztosan megérkezzen hozzád.

Amennyiben a megrendelt terméket még nem adtuk át a GLS-nek akkor igyekszünk ebben segítségedre lenni, a csomag átadását követően azonban már nem tudunk változtatási igényt elfogadni. Ilyen esetekben kérjük keresd meg a GLS ügyfélszolgálatát.

Megrendelését nyomon követheti a Szállítás nyomon követése menüpontban

Ha fiókot hozott létre nálunk, ezt a Fiókom> Megrendelések menüpontban tudja ellenőrizni, ahol megtalálja a rendeléssel kapcsolatos információkat és egy linket a nyomon követéshez. A nyomon követési információk akkor jelennek meg, ha a rendelés elhagyta raktárunkat.

Természetesen! Kérlek a megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatba tüntesd fel ezt az igényt és a számlát kizárólag az általad megadott e-mail címre fogjuk elektronikusan elküldeni.

close

Wishlist