FESTINA CSOPORT - Nemzetközi sikerek

FESTINA CSOPORT az elmúlt 30 évben a nemzetközi sikerét rangos óragyártó és fejlesztő vállalatként érte el. A csoport központja Barcelonában található.

A csoporthoz a következő márkák tartoznak:

Festina
Lotus
Jaguar Swiss Made
Candino
Calypso
Lotus Style

FESTINA CSOPORT saját gyártókapacitással, gyárral rendelkezik a svájci Herbertswil-ben, illetve egy speciálisan az aranyórák gyártására kifejlesztett egységgel a spanyolországi Cordoba-ban. A csoporttá alakulás eredményeként az órák tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése, javítása, és szervizelése a vállalaton belül összehangoltan és csúcsminőségben történhet.

FESTINA CSOPORT a világ több mint 65 országában van jelen termékeivel, az 5 kontinensen évente több mint 4.500.000 darab eladott órával. Belgiumban, Chilében, a Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Svájcban a CSOPORT saját leányvállalatokat alapított.

FESTINA CSOPORT sikerének két legfontosabb pillére az innováció és a minőség. A FESTINA fejlesztői folyamatosan kutatják a technológia és a design adta lehetőségek határait, ezen kutatások eredményeként a FESTINA CSOPORT célul tűzte ki a chronograph órák népszerűsítését Európában, így készülhetnek mindenki számára elérhető áron, olyan egyedi, különleges és csúcsminőségű időmérők, mint többek között a holdfázisú és titánium órák.

FESTINA CSOPORT sikerének kulcsa a különböző márkák kapcsán már megszerzett tapasztalat és ismeret, az óraiparban életfontosságú elemei: műszaki fejlesztések, kitűnő ár-érték arány, nagy odafigyelés a szerviz és javítási folyamatokra. Ezeken felül a nagyon ritka “World-Wide” disztribúciós rendszer garantálja a csoport további fejlődését.

FESTINA CSOPORT - Elkötelezettség a sport iránt.

Hosszú évek óta nemzetközi versenyek és professzionális sportolók sokasága a bizonyítéka, hogy a CSOPORT sport iránti elkötelezettsége töretlen, a kiváló eredmények és események mögött az óragyártó cég szponzorációs szerződései is jelen vannak a mai napig.

FESTINA első sportsikereit a saját profi kerékpáros csapatának köszönheti, amely a legnagyobb nemzetközi országúti kerékpárversenyeken állhatott a dobogó legfelső fokára. A FESTINA a mai napig szoros kapcsolatban áll a profi kerékpár sporttal, hivatalos időmérő partnere a Tour de France, Tour de Suisse és a Tour de Romandie körversenyeknek. 

Természetesen olyan sportágak sem maradhattak ki a szponzorációból, mint a futball vagy a jégkorong, a FESTINA hivatalos időmérő partnere az FC Zürich focicsapatának, illetve az SCB jégkorong együttesének is. A FESTINA egyebek mellett a Hamburg Maraton, a Berlin Maraton, a Vattenfall-i és a 24 órás müncheni kerékpárversenyek szponzora is.

FESTINA - a FESTINA CSOPORT legcsábítóbb márkája

Presztízsét a nemzetközi porondon is elismerik és díjazzák. Az évszázados tapasztalattal rendelkező márka így tud mindig örök értéket teremteni. 

A nagy tradícióval rendelkező FESTINA legmarkánsabb tulajdonsága a kitűnő ár-érték arány. A FESTINA kollekciói azoknak a férfiaknak és hölgyeknek szólnak, akik a funkcionalitás mellett az esztétikát is kedvelik. 

FESTINA órái mindig a folytonosan változó divatirányzatokon túlmutatva olyan anyagokból készült, karakterisztikus órákat kínál, amelyeknek saját varázsa, személyisége van.

Eleganciastílus és funkcionalitás ezek a stílusjegyek jellemzik a márkát, amelynek viselői azok a jó ízlést és stílust kedvelő férfiak és hölgyek, akik az életből a lehető legtöbbet és legjobbat szeretnék kihozni, megkapni. A FESTINA célja, hogy mindenkihez eljuttassa ezt a sportos és dinamikus gondolkodásmódot, viseletet. A márka minden mozzanatában megjelenik a sport a mindennapok ritmusa, és társ az élet különleges pillanataiban is.

FESTINA kollekciói igazi szenvedélyt sugároznak mindenki számára, egyszerre ajánlva modern, de egyben viselhető minőségi időmérőket minden pillanatra.

A FESTINA CSOPORT története évszámokban:

Tekintse meg idővonalunkat, hogy megismerje a Festina történetét