Most igazán nagyot harapunk a nyárba!
Bemutatjuk a #theoriginals kollekciót. A Festináról egyértelműen kijelenthető, hogy a férfi, markáns chronograph óráiról lett méltán népszerű. Folyamatosan fejlesztjük ezt a sportos, dinamikus vonalat, hiszen az önazonosság elengedhetetlen egy márka életében.
A ma divatos trendeket is követve visszanyúltunk a kiindulási ponthoz, nagyméretű tokkal, színes kaucsukszíjjal és bőrszíjjal, PVD bevonnattal turbózva mutatkoznak be a jövő héten a #Festina újdonságai.Ismét elmondhatjuk, hogy Európán belül nálunk csodálhatjátok meg őket először!

Szeretnétek ti is felpróbálni?
Akkor kövessetek minket és hamarosan mutatjuk a listát, hogy melyik kiemelt partnerünknél vehetitek szemügyre a tényleg nagyon eredeti órákat!

 

Mentés

Mentés

Legfrissebb híreink

Festina F20150/4 (Swiss Premium - Pilot)
A JÁTÉK LEZÁRULT!!!

18:00-kor kiderül ki lesz az az 5 szerencsés nyertes, aki páros jegyet nyert Gerard Butler legújabb filmjének a PLANE január 30-i vetítésére.

FESTINA legújabb prémium, SWISS PILOT családja
KEDVELED A REPÜLÉS VILÁGÁT?

A FESTINA legújabb prémium, SWISS PILOT családja, azoknak tud örömet okozni akik nagyra értékelik a kifinomult műszaki megoldásokat.

FESTINA ÓRÁD MOST MOZIJEGYET ÉR!
FESTINA ÓRÁD MOST MOZIJEGYET ÉR!

Érdemes figyelni az oldalunkat, mert akár egyetlen fényképpel 2 személyre szóló jegyet nyerhetsz Gerard Butler legújabb filmjére...